Canvis en l’enllumenat de les Tres Cales i de les Avingudes de L’U d’Octubre i Part de Cala

Comparteix

La regidoria de Serveis i Manteniment de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja ha iniciat el canvi de l’enllumenat de les Tres Cales, amb la coordinació del grup FCC, i aprofitarà aquests llums per substituir-ne d’altres del municipi a mode de prova pilot.

En total es canviaran gairebé 600 llums de la urbanització de les Tres Cales, actuació que s’havia de fer obligatòriament per contracte, en un procés que ja s’ha iniciat i que la regidoria aprofitarà per traslladar alguns d’aquests llums LED a dos punts de la població: l’Avinguda de L’U d’Octubre i l’Avinguda Part de Cala.

Es tracta d’una prova pilot que no tindrà cap cost per a l’Ajuntament i que servirà per substituir alguns dels llums més desgastats per d’altres amb menys consum i en millors condicions. Jordi Martí és el regidor de Serveis i Manteniment de l’Ametlla de Mar.

En el cas que aquesta prova funcioni, des de la regidoria no es descarta ampliar les modificacions a d’altres zones amb aquest mateix tipus d’enllumenat.

Comparteix