El Bàsquet l’Ametlla es retroba amb la victòria a la Selva

Comparteix

Important triomf per 11 punts de diferència en un duel que afrontaven amb diverses baixes i després de pràcticament un mes d’inactivitat.

Caleros i selvatans afrontaven el partit amb la necessitat de guanyar per tal de sortir de la zona baixa de la classificació i la igualtat va regnar durant els dos primers quarts. Els locals van acabar per davant al marcador després dels primers deu minuts, però els caleros van saber reaccionar per marxar al descans amb un mínim avantatge de dos punts.

Va ser al tercer quart quan, especialment gràcies a un Pol Aguado que va anotar 14 punts, els caleros van encarrilar la victòria escapant-se al marcador amb el 41 a 56. L’últim quart se’l van apuntar els tarragonins però només els va servir per escurçar les diferències fins al 63 a 74 definitiu. Pol Aguado va acabar el partit amb 33 punts i set triples, convertint-se en el gran artífex de la victòria calera. Aitor Gavilán és el capità de l’equip.

Amb aquest resultat l’equip calero puja fins a la desena posició, ara amb cinc victòries i vuit derrotes, i el proper cap de setmana afrontarà dos partits. Dissabte rebran al Bàsquet l’Arboç, onzè classificat, dissabte a les 17h al Poliesportiu Galetet, i diumenge a les 19h visitaran al Club Bàsquet Alcover, novè a la classificació.

Comparteix