Un detingut per intent de robatori en un domicili del carrer Pau Casals

Comparteix

L’autor és un dels delinqüents habituals ja detectats per la policia i que podria ser l’autor també d’un robatori en un comerç del carrer Cova Gran la mateixa nit.

La Policia Local de l’Ametlla de Mar va haver d’intervenir divendres passat a la nit per la temptativa de robatori en un domicili del carrer Pau Casals. La mateixa nit la Policia Local també va tenir coneixement del trencament dels vidres de dos vehicles al carrer Ramón y Cajal i sembla que hi hauria un tercer vehicle afectat.

La nit de dissabte la Policia Local va participar en la recerca d’una furgoneta procedent de Reus i vinculada a fets delictius a la zona de la depuradora, tot i que no se la va poder interceptar. Sí que es va poder recuperar diumenge a la tarda i per part de la Guàrdia Civil un ciclomotor al camí de Tres Cales que s’havia sostret. Hi ha oberta una investigació amb un sospitós.

Diumenge a la tarda també es va produir una baralla amb resultat de ferits lleus per una discussió de trànsit a la cruïlla del carrer Bruc amb Jacint Verdaguer.

Comparteix