El Carnestoltes s’endarrereix a l’Ametlla de Mar per la proximitat amb la Candelera

Comparteix

La proximitat entre les dues festivitats ha portat a endarrerir el Carnaval fins al cap de setmana del 24 i 25 de febrer.

Les disfresses i la gresca envairan carrers i places de tot arreu menys a l’Ametlla de Mar. A la nostra localitat encara ressonen les últimes notes de la Festa Major de la Candelera, que tot just va cloure diumenge a la nit.

La proximitat entre les dues festivitats ha portat a endarrerir el Carnestoltes calero fins al cap de setmana del 24 i el 25 de febrer, un fet que ja es porta produint des de fa anys amb l’objectiu de donar descans als veïns i veïnes i a l’hora poder tenir un marge suficient per preparar disfresses, comparses i carrosses. Així ho explica el regidor de Festes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, Albert Borràs.

Aquestes dues setmanes d’endarreriment també donen un marge a la regidoria per organitzar les rues i el ball de Carnestoltes del 24 i 25 de febrer, tot i que els centres educatius de la població tenen previst organitzar activitats durant tota la setmana del 19 al 23 de febrer.

Comparteix