L’equip juvenil recupera avui el partit a la Pobla de Mafumet

Juvenil futbol 2022-23
Comparteix

Els caleros juguen aquest vespre a les 20.45h el partit ajornat al camp de l’equip tarragoní, segon classificat.

Després de la derrota a Tortosa, els caleros han encadenat dos victòries consecutives per consolidar la tercera plaça i ara buscaran donar la sorpresa davant d’un equip tarragoní que també necessita els tres punts per mantenir les opcions d’atrapar els tortosins al capdavant de la classificació. Àlex Gómez, entrenador del juvenil, sap que l’equip s’enfrontarà a un dels reptes més difícils de la temporada.

Cal recordar que el proper cap de setmana s’atura la competició en motiu del Carnaval, però hi haurà jornada de recuperació. Dijous a les 18.30h jugarà el benjamí Llobarrets davant l’Aldeana, divendres a les 20.15h ho farà el filial davant del Gandesa B, dissabte a les 10h serà el torn del prebenjamí Seitonillos, que jugarà a Móra la Nova, mentre que a les 10.30h jugaran com a locals tant el prebenjamí Lluçets davant el Gandesa com l’aleví A davant l’Ampolla, i per diumenge a les 17.00h quedarà el partit dels Veterans davant la Rapitenca.

Comparteix