L’equip de govern mostra la voluntat d’acabar amb l’alarma social pels robatoris

Comparteix

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar continua fent gestions i estudiant mesures que ajudin a reduir la sensació d’inseguretat creada a la població en els darrers mesos a causa de robatoris en comerços i habitatges del municipi.

Aquesta sensació d’alarma va portar a l’equip de govern de l’Ajuntament a reunir-se amb els comerciants de la població, rebre les seves queixes i explicar-los quina és la tasca que es fa per prevenir aquestes situacions.

Cal recordar també que la setmana passada va tenir lloc una reunió convocada d’urgència per l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar amb les forces i cossos de seguretat amb l’objectiu d’analitzar la situació i estudiar de quina manera es poden reduir els robatoris que s’estan produint en comerços del nucli urbà i habitatges de tot el municipi. D’aquesta reunió va sorgir la total implicació de totes les forces de seguretat i la prioritat absoluta per donar solució a les inquietuds ciutadanes. Pròximament, es convocarà una reunió de la Junta Local de Seguretat.

Conscient de la provada reincidència amb els casos de robatoris al municipi i la poca agilitat de la justícia, el regidor del PSC Xavier de la Fuente va llençar un avís als reincidents com a mostra clara de la voluntat de posar fi a la situació actual.

De la Fuente ha censurat la reducció d’efectius del cos policial municipal en els darrers anys i ha anunciat que aquest any 2024 s’incorporaran dos agents nous al cos de la policia local com a resultat de les places creades l’any 2023, places a les quals s’haurà de sumar un tercer agent en comissió de serveis. A més, l’Ajuntament ja preveu el reforç de tres agents interins més de cara als mesos d’estiu.

Comparteix