El primer equip obre la segona volta amb una prova de foc a La Cava

Comparteix

Després d’encadenar dues victòries consecutives, els caleros es podrien col·locar a un sol punt dels caveros en cas d’endur-se el triomf.

Primer compromís de la segona volta per a l’equip de Xavi Subirats, que buscaran la revenja del duel de la primera volta, on La Cava es va imposar per 0 a 1, i sumar així la tercera victòria consecutiva després de guanyar primer al Godall per 3 a 0 i la setmana passada al Jesús Catalònia B per 1 a 4, gràcies als doblet de Jordi Llaó i els gols d’Enric Salas i Isaac Tesón en el que va ser un dels millors partits dels caleros en el que va de temporada.

L’equip recupera tots els efectius, entre ells l’esperat retorn d’Ivan Vidal, que no juga en partit oficial des del passat 6 de novembre. Guanyar a La Cava deixaria els caleros, en el pitjor dels casos, a la cinquena posició que ocupa actualment però a només un punt dels caveros, a un partit del Perelló i a dos del segon classificat, el Flix. Amb tot, la tasca no serà fàcil, ja que La Cava acumula onze jornades sense perdre. Així analitza el partit l’entrenador Xavi Subirats.

El partit es disputarà diumenge a les 16h.

L’equip filial, per la seva banda, després de l’empat a tres a Tivenys que va servir per trencar la dinàmica de derrotes, tornarà a jugar fora de casa, en aquest cas al camp del Campredó, un rival que també busca retrobar-se amb la victòria set jornades després. La imatge de l’equip de Jordi Subirats ‘To’ en l’últim partit va ser molt positiva, capgirant el resultat en dos ocasions amb els gols de Marc Pallarés, Albert Bardí i Joan Benaiges i acabant sent mereixedors de la victòria. Jordi Subirats ‘To’ espera que l’equip torni a mostrar la seva millor cara.

El partit es jugarà dissabte a les 15.30h.

Comparteix