Concert especial de Candelera per a la Banda de la Cala

Comparteix

L’entitat, hereva de l’Agrupació Musical Mestral, compleix 40 anys d’activitat i a més, l’Ajuntament els ha escollit com a pregoners de la Festa Major de la Candelera. D’aquí que el concert ballador que ofereixen tradicionalment per festes hagi agafat un caire especial.

El concert tindrà lloc diumenge dia 28 de gener a les 12 del migdia al Poliesportiu Municipal Galetet i s’espera que el públic ampli el recinte, com ja ve passant en els darrers concerts de la Banda.

Amb un repertori on no mancaran boleros, valsos, pasdobles, cúmbies, ranxeres i altres peces de música llatina i moderna, la Banda de la Cala estrenarà per a l’ocasió fins a 10 temes nous amb l’objectiu de fer ballar als assistents. Emilio Cabello, director de la Banda, admet que aquest any tant la Candelera com el concert seran especials.

Aquest any la banda també recupera les col·laboracions i un dels components de la Banda, Franc Sales, posarà la veu a una de les peces, mentre que un quintet amb components del grup local Nautilus, també acompanyarà la banda en alguns dels temes més moderns.

Comparteix