L’equip juvenil segueix perseguint la tercera posició

Comparteix

Després de la victòria al camp del Perelló, l’objectiu és mantenir el frec a frec a la classificació amb l’Ascó.

L’equip d’Àlex Gómez va mostrar la seva millor versió davant del Perelló i es va refer així de la derrota al camp del Tortosa Ebre. Aquesta jornada jugaran el primer partit de la segona volta com a locals rebent la Rapitenca, equip que ocupa ara la sisena posició i que al partit d’anada ja va posar en problemes als caleros, que tot i això es van imposar per 0 a 1. El partit es jugarà dissabte a les 12.30h.

Aquest divendres a les 19h jugarà el cadet, que avança el seu partit davant del Roquetenc. Partit complicat davant del quart classificat per als nois d’Enric Salas, que ara són onzens a la classificació després perdre al camp del líder, l’Amposta C, i de sumar així només una victòria en els darrers quatre partits.

L’infantil jugarà fora de casa, dissabte a les 17h, al camp de l’Amposta C. Després de l’empat davant del líder a la jornada anterior, els caleros, ara cinquens, buscaran una victòria per retallar diferències amb els primers classificats.

Els dos equips alevins buscaran la primera victòria de la temporada. L’aleví Avisitarà el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, dissabte a les 11h, i l’aleví B jugarà al camp de l’Aldeana C, també dissabte a les 10h.

Per últim, el benjamí Dorades i el benjamí Llobarrets jugaran dissabte a les 9.30h davant el Jesús i Maria i el Camarles respectivament, el prebenjamí Llucets jugarà a les 10.30 amb el Móra la Nova i el prebenjamí Seitonillos ho farà a les 10.45h davant del Perelló.

Comparteix