Sisena posició de Hannah Pallarés a l’Open TGN de Salou

Comparteix

La patinadora calera va competir en nivell 9 en el grup 2 portant a terme una meritòria actuació en aquesta primera participació federada.

Hannah Pallarés, patinadora del Club Patí l’Ametlla de Mar va classificar-se a la 6a posició en el 1r Open TGN Avançat per als nivells 8, 9 i 10 que es va disputar a Salou. Aquest pròxim cap de setmana, seran les patinadores dels nivells 5, 6 i 7 les que competiran en el 2n Open TGN Formació que es disputarà a Cambrils els dies 27 i 28 de gener. Tal com explica la monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar, Nerea Bertomeu, l’objectiu és classificar les patinadores en els deu primers llocs per poder accedir a les finals de la Copa Federació.

Les patinadores que competiran aquest cap de setmana són Carme Arbó, Mireia Manjón, Anna Brull, Maria Llaó, Noèlia Gallego, Iris Aliau i Xènia Cèsar.

Comparteix