Arriba la IV Trobada de Gegants a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Serà un dels primers actes del preludi de les Festes Majors de la Candelera, el proper dissabte a partir de les 11 del matí.

En aquesta quarta trobada hi participaran, a més de la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar, els Dolçainers i la Colla Gegantera d’Amposta, els Grallers de l’Alforja, la Colla Gegantera de Callús, els Capgrossos de Ginestar, la Colla Gegantera del Barri de Dalt de Montroig, els Gegants de les Borges Blanques, la Colla Gegantera de Móra d’Ebre, els Dolçainers i Geganters del Perelló i la Colla Gegantera del Pont de Vilomara i Rocafort. Ruben Vila és el president de la Colla Gegantera.

A les 11h es durà a terme l’habitual plantada a la Plaça Catalunya i després s’iniciarà la cercavila, a partir de les 12h, per acabar tornant a la Plaça Catalunya al voltant de les 13h, on es realitzaran els balls individuals i la ballada conjunta.

Comparteix