L’Ametlla de Mar, present a Fitur Madrid amb Nàutic Parc

Comparteix

La representació calera encapçalada per l’alcaldessa Eva del Amo, va comptar també amb la regidora de Turisme, María José Castellano i el gerent de l’Area Municipal de Turisme, Dami Llaó.

L’Ametlla de Mar va estar present aquest dimecres a la 44a edició de la fira FITUR a Madrid, una de les més prestigioses d’Europa dedicades al sector turístic, amb l’objectiu de renovar el conveni amb el Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

La representació calera encapçalada per l’alcaldessa Eva del Amo, va comptar també amb la regidora de Turisme, María José Castellano i el gerent de l’Area Municipal de Turisme, Dami Llaó.

A més d’assistir a diversos actes promocionals a l’estand de Catalunya, també es va aprofitar per signar junt amb altres sis municipis de la zona, el conveni anual amb el Nàutic Parc Costa Daurada, abans, Estació Nàutica Costa Daurada. María José Castellano, regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, destaca els beneficis de participar d’aquest organisme.

L’acte va comptar amb la presència de Marta Domènech, directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya i Carlos Brull, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. A més de l’Ametlla de Mar, formen part de Nàutic Parc, Salou, Cambrils, Mont-roig-Miami,Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant, l’Ampolla i Deltebre.

Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre va aprofitar Fitur per promocionar el Sailing Training Camp, una experiència formativa en l’àmbit de l’esport de la vela, apadrinat per la medallista olímpica Theresa Zabell, la qual també va estar present a la fira.

Comparteix