Entesa acusa el govern d’amagar les seves intencions durant la campanya electoral

Comparteix

Antonio Espuny també va avançar que Urbanisme no ha deixat canviar l’ús de la parcel·la de la residència com volia l’equip de govern, obligant a mantindre la part que ocupa el jardí com a zona verda pública.

Segons va dir el portaveu d’Entesa en el transcurs del programa Portaveus de la Cala RTV, cap dels partits que conformen l’actual equip de govern portava al seu programa electoral la seva intenció de vendre la residència de la gent gran, ni tampoc la d’externalitzar el servei de manteniment de les urbanitzacions amb una empresa privada, amagant-ho als votants. Aquest fet ha comportat segons Antonio Espuny, que els representants de 1.300 vots acabaran decidint sobre temes importants, en contra dels 3.500 votants d’un cens electoral de prop de 5.000 persones. Antonio Espuny és el portaveu d’Entesa per la Cala.

Espuny va insistir en el fet que no cal vendre la residència per reduir el deute, ja que la venda no compensarà la rendibilitat que podria donar l’equipament durant 60 o 70 anys a partir de 2035, un cop s’hagi acabat de pagar. Espuny va explicar que ara és el moment de fer sacrificis perquè se’n puguin beneficiar les futures generacions.

Quant a l’externalització del manteniment de Tres Cales i Calafat, Espuny va explicar que Entesa ja portava al seu programa electoral la creació d’una nova brigada de dues persones perquè se’n fes càrrec del manteniment de les urbanitzacions i que aquest procediment, estalviaria a l’Ajuntament el cost que l’empresa adjudicatària cobrarà en concepte de benefici industrial.

Un altre dels temes que va treure Antonio Espuny va ser l’increment del preu de l’aigua i va inquirir a l’equip de govern a explicar si la pujada seria generalitzada a tot el terme municipal o els usuaris de la concessió que Aigües de Tres Cales a la urbanització, tindrien un tracte diferent. Segons el portaveu d’Entesa, aquestes són el tipus de decisions que haurien de passar pel Ple, però que arran d’una de les últimes decisions del govern, només passen el tràmit de la Comissió de Govern.

Comparteix