El Casal d’Avis torna a obrir les portes després d’una rentada de cara

Comparteix

Ho farà després d’haver tancat abans de Nadal a causa d’unes petites actuacions de manteniment que s’havien de fer al seu interior.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va decidir tancar el casal d’Avis el passat 16 de desembre per iniciar tot un seguit de petites obres i arranjaments, que l’han tingut tancat fins ara. El pròxim dijous el Casal d’Avis tornarà a obrir portes i a servir dinars als seus usuaris i diumenge s’encetaran de nou les sessions de ball a la tarda.

Madeo Comes, regidor de Benestar Social, explica que l’estat en el qual es trobava el casal, ha fet necessària aquesta actuació de manteniment i millora.

Durant aquests dies s’ha pintat tot l’interior del Casal, s’han reparat sòcols, portes i bastiments de fusta en mal estat, s’han arreglat les reixes de tancament exterior i s’estan canviant tots els cortinatges del local.

A més s’han hagut de fer algunes intervencions per reparar equipament de la cuina com ara la nevera, la cafetera els focs de la cuina o el rentaplats.

Des de la regidoria de Benestar Social també s’ha anunciat la intenció d’aprofitar la terrassa exterior de cara al bon temps amb la instal·lació d’un tendal, seients i el condicionament de l’espai.

Comparteix