L’equip juvenil surt golejat del camp del líder

Comparteix

El Tortosa Ebre que va demostrar perquè és el millor equip de la categoria en un partit on no van fer cap concessió als caleros.

Els nois d’Àlex Gómez no tenien res a perdre però es van trobar amb un rival que va sortir a per totes i que va acabar desbordant-los. Al descans es va arribar amb un 3 a 0 que deixava el partit vist per sentència. A la segona meitat els caleros van buscar retallar distàncies però no ho van aconseguir, mentre que els tortosins van acabar tancant la golejada amb dos gols més. Així resumia el partit Álex Gómez.

Ara els caleros cauen a la quarta posició, superats a la classificació per l’Ascó, i la setmana vinent obriran la segona volta amb el derbi al camp del Perelló.

El cadet també va perdre, en aquest cas a casa davant l’Arnes. Dos gols abans de la mitja hora van complicar molt les coses a l’equip d’Enric Salas, i un desafortunat gol en pròpia porta va sentenciar el partit. Poc després arribaria el 0 a 4 i el gol de Pol Llambrich només va servir per maquillar el resultat.

Tot i la derrota, els caleros continuen a la desena posició amb 12 punts i en la propera jornada visitaran l’Amposta C, líder del grup.

L’equip infantil va sumar un punt al camp del Móra la Nova en un partit on no van saber plasmar al marcador la seva superioritat sobre el terreny de joc. El partit se’ls posava de cara als nois de Xavi Borràs amb un gol en pròpia porteria als deu minuts de la segona meitat, però els locals acabarien empatant al tram final. Així ho explicava el mateix Xavi.

Ja en futbol 7, l’aleví A va donar la nota positiva de la jornada traient un empat del camp del Tortosa Ebre, tot i que es van quedar a les portes de la victòria perquè sempre van anar per davant al marcador, fins i tot amb un 2 a 5, però els locals van aconseguir tres gols per acabar salvant un punt. Els gols caleros els van marcar Pere Quintana per partida doble, Alex Reixach, Jan Jorba i Unai Borràs.

L’equip d’Hèctor Benaiges suma així el segon punt de la temporada i en la propera jornada rebran la Rapitenca, un altre dels equips de la zona alta de la classificació.

Per la seva banda, l’aleví B va caure derrotat al camp del Santa Bàrbara per 7 a 3. Marc Comes va marcar els dos primers gols i Ali Hammouch va fer el tercer. La primera victòria haurà de continuar esperant, encara que la propera jornada hi haurà una bona oportunitat amb el partit a casa davant del Roquetenc.

Per últim en futbol escolar, el benjamí Dorades va guanyar al Jesús i Maria per 4 a 2, el benjamí Llobarrets va empatar a 2 amb el Batea i els dos prebenjamins van perdre. Els Seitonillos davant l’Aldeana per 3 a 6 i els Lluçets amb el Tortosa Ebre per 3 a 7.

Comparteix