Marina Llambrich Martínez serà la Pubilla Major de la Candelera 2024

Comparteix

Àlex Arbó Consarnau serà l’Hereu Major. La Pubilla Infantil serà Anna Segura Llambrich, mentre que l’Hereu Infantil serà Jan Llaó Benaiges.

El passat dissabte es va celebrar al Poliesportiu Municipal Galetet l’acte de presentació i elecció de les Pubilles, Hereus i Quintos de la Candelera 2024. Al costat de la Pubilla Major, representant de la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar, hi seran Meritxell Moreno Mangado, del Camp de Tir Punta Calda com a 1a Damisel·la, i Sara Álvarez Novella, del Club de Bàsquet l’Ametlla de Mar com a 2a Damisel·la. L’Hereu Major representarà al Club Patí l’Ametlla de Mar.

En el cas de les infantils, al costat de la pubilla que representa al Consell de la República, hi haurà Blanca Gonzalvo Garcia, de la Confraria de Pescadors com a 1a Damisel·la Infantil, i Laia Llambrich Sentís, de la Creu Roja com a 2a. Per últim l’Hereu Infantil representarà al Grup Escènic de la S.C.E.R.

L’acte de proclamació de pubilles i hereus tindrà lloc durant el Pregó de la Festa Major de la Candelera del dia 31 de gener.

Comparteix