Un gol al límit del descans condemna al primer equip de La Cala

Comparteix

L’Amposta es va endur la victòria en un partit molt disputat i que es va decidir per un únic gol marcat just abans d’arribar al descans.

Tot i el fort vent que podia fer pensar en la suspensió, el partit es va acabar jugant en unes circumstàncies que van condicionar el joc dels dos equips. Tot i així, els caleros es van saber adaptar millor al context durant la major part del temps. No van haver-hi massa ocasions clares, però els visitants van acabar marcant poc abans del descans en una jugada estranya i plena de rebots.

Tot i el marcador desfavorable, els caleros van sortir molt mentalitzats a la segona meitat però els va faltar encert en les diverses rematades que van tenir per aconseguir l’empat que hauria estat el resultat més just pels mèrits demostrats pels dos equips al llarg dels 90 minuts. Xavi Subirats ens resumia així el partit.

Amb aquest resultat els caleros baixen fins a la sisena posició i es queden ja a 13 punts de l’Amposta.

El filial tampoc va poder sumar cap punt al camp de l’Olímpic Móra d’Ebre. Els locals van obrir el marcador al minut 37 en la primera ocasió de gol que va tenir mentre que els caleros ja havien desaprofitat un parell d’accions per marcar. A la segona meitat va seguir la mateixa tònica, amb un equip morenc molt més efectiu i que va acabar ampliant el resultat fins al 4-0 definitiu. Jordi Subirats ‘To’ es mostrava satisfet amb el rendiment de l’equip tot i la derrota.

Ara els caleros arrosseguen ja cinc jornades consecutives sense puntuar i baixen fins a la 14a posició.

Comparteix