Arriba una nova edició del Mercat de Nadal a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La principal novetat d’aquesta edició serà la seva ubicació, que canvia de l’Avinguda Batlle Pijoan al Carrer Pau Casals, però sempre al voltant del parc del Bon Repòs.

L’Ametlla de Mar ja ho té tot a punt per encetar un any més el Mercat de Nadal, que s’inaugurarà el pròxim dimecres dia 6 de desembre a les 11 del matí i s’allargarà fins al diumenge 10 a les 2 de la tarda. A més, l’horari durant la resta de dies serà d’11.00 h del matí a 14.00 h de la tarda i de 17.00 h a 20.00 h.

A causa del canvi d’ubicació, aquest any també hi haurà diferents parades a l’interior del Parc del Bon Repòs, a més de la ja habitual carpa amb la mostra d’animals de granja.

Des de l’Àrea de Turisme s’ha destacat l’augment de la demanda per part dels comerciants i artesans de la població per tal de tenir una parada pròpia dins del mercat i aquest fet ha suposat que en aquesta edició s’arribarà a les 20 parades. Eva Garcia, tècnica de l’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar, anima a la població a participar en totes les activitats.

Entre les diferents activitats que duran a terme dins del mercat trobem l’elaboració de figues i borraines del forn Ca Bomba, la Xocolatada de la croissanteria Neus, els diferents tasts de cerveses, vins i caves del Celler de la Plaça i La Bodegueta, l’exhibició del Club de Petanca Tres Cales i el Photocall Nadalenc.

A més l’Associació de Dones Endavant organitza diversos tallers. També es realitzarà la recollida de joguines per part de la Creu Roja, la recollida de fons de l’Associació Progat, un taller de treballs manuals a càrrec de Laia Boyer i Marina Roca, dissabte a la tarda arribarà el torn de l’actuació de la Xaranga Suquet Calero i ja diumenge hi haurà la Cantada de Nadales a càrrec de l’EMMA i un espectacle infantil a càrrec de Marieta Voltereta.

Comparteix