Concert històric de Santa Cecília de la Banda de la Cala

Comparteix

Amb un Poliesportiu Municipal Galetet ple de gom a gom, la Banda de la Cala va tornar a complaure a un públic fidel a les seves actuacions.

El concert va constatar la majoria d’edat musical, no només d’aquesta generació musical, sinó la de tota la poblacióde l’Ametlla de Mar.

La celebració de Santa Cecília va posar en el primer pla de l’actualitat a la família musical de l’Ametlla de Mar, que al llarg del matí de dissabte, va recórrer el poble recollint els nous membres de la banda.

El concert de la tarda es preveia especial i de fet va ser històric, permetent als presents poder veure totes les expressions musicals que actualment es fan a l’Ametlla de Mar. La Banda de la Cala va preparar un repertori incloent-hi la participació d’altres grups i entitats locals.

A la primera part, alumnes de l’EMMA van participar amb les seves veus en la interpretació del tema Una història per comptar.

A la segona part, la Coral Verge Candelera va posar la veu a la sardana de l’Ametlla de Mar, mentre un grup d’alumnes de l’INS Candelera la ballaven al so de la Banda de la Cala.

També la Banda de Cornetes i Tambors es va afegir a la celebració marcant el compàs de la Saeta de Joan Manuel Serrat, i la Batucada Kalakatà va complementar les notés d’una peça com el Cumbanchero.

També el Grup Escènic de La SCER va voler sumar-se a l’històric concert amb una representació dels seus actors a la Dansa macabra. Emilio Cabello fa balanç del concert de dissabte.

La Banda de la Cala va fer possible que dissabte l’Ametlla de Mar s’elevés a la màxima expressió musical, després de mesos de treball i coordinació dels responsables dels diferents grups, fent que el públic marxés satisfet i impressionat per un concert que molts van catalogar d’històric.

Comparteix