Jordi Gaseni reclama al ministre d’Agricultura evitar la reducció de més dies de pesca als pescadors

Comparteix

El senador calero d’ERC va interpel·lar la setmana passada al ministre d’Agricultura, Luís Planas, sobre l’esforç que està fent el sector pesquer per la reducció dels dies de pesca.

Gaseni va reclamar que al Consell de Ministres Europeu del mes vinent lluiti per evitar qualsevol altra reducció dels dies de pesca, perquè ja són massa les restriccions que poden acabar provocant la desaparició de la flota pesquera. Jordi Gaseni analitza la problemàtica del sector pesquer.

D’altra banda, el republicà també es va queixar del fet que molts pescadors quan arriben a port no poden emportar-se una mica de peix del que han pescat cap a casa perquè el Seprona de la Guardia Civil, els registra el poval. D’aquí que hagi fet una crida al ministre per revertir aquest fet i que es puguin trobar mesures raonables entre tots. Finalment, li ha demanat que es faci efectiu el cobrament de les vedes de pesca.

Comparteix