La Cala es deixa la tercera posició al camp del Pinell

Comparteix

El filial també va perdre davant La Galera i suma la quarta derrota consecutiva.

El primer equip de l’Ametlla de Mar es va veure sorprès pel Pinell, un dels equips de la zona baixa, i va caure derrotat per 3 a 1. Amb aquest resultat, els caleros arribaran al duel directe amb l’Amposta a una distància de 10 punts.

Mal partit de l’equip de Xavi Subirats, que es va trobar un rival que va afrontar el partit amb molta més intensitat donada la seva necessitat per puntuar i quan els caleros van voler reaccionar ja va ser massa tard. Les concessions defensives van facilitar el treball dels locals, que van tenir ocasions suficients per obrir el marcador encara que no ho van aconseguir fins al minut 42, encara que tindrien temps de doblar l’avantatge abans del descans en una de les habituals desconnexions dels caleros.

Amb tot en contra l’equip va buscar la reacció a la segona part, però es va trobar amb un rival impulsat per resultat i que va saber gestionar l’empenta dels caleros. Xavi Callau retallava distàncies quan falten deu minuts, encara que poc abans s’havia desaprofitat un penal, però finalment el Pinell, també des dels 11 metres, va acabar sentenciant amb el 3-1.

Xavi Subirats és l’entrenador del primer equip i va considerar justa la victòria del Pinell.

Amb la resta de resultats de la jornada, els caleros cedeixen la tercera posició al Flix i ara són quarts amb 21 punts. Per davant continuen l’Amposta amb 31 i el Perelló amb 24. El dissabte que ve a les 4 de la tarda, caleros i ampostins es veuran les cares al Camp de La Cala.

El filial va córrer una sort molt semblant, ja que va perdre pel mateix resultat, encara que en el seu cas a casa davant la Galera. I això que les coses van començar molt bé pels nois de Jordi Subirats ‘To’ amb el gol d’Eric Ayllón als cinc minuts, i tres ocasions clares desaprofitades, però els visitants ja van aconseguir igualar el resultat poc abans del descans.

Però tot es va torçar a la segona meitat, primer amb l’expulsió d’Ayllón amb vermella directa al minut 65, poc després amb l’1-2 dels visitants al 71 i finalment amb la segona expulsió, en aquest cas d’Ivan Borràs, acompanyada d’un penal quan quedava un quart d’hora pel final. La Galera no va perdonar amb el 3-1 que ja seria el resultat definitiu.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Amb aquesta derrota l’equip filial baixa a la desena posició amb 13 punts i a la pròxima jornada visitarà l’Olímpic Móra d’Ebre, quart classificat amb 19, dissabte a les 5 de la tarda.

Comparteix