Triomf convincent del CB l’Ametlla de Mar davant del Calafell

Defensivament tot l’equip va oferir un molt bon nivell i en atac van destacar Pol Aguado amb 32 punts, incloent-hi cinc triples, i Aitor Gavilán amb 25.

Després de quatre derrotes seguides, l’equip de bàsquet de l’Ametlla de Mar es va retrobar amb la victòria a casa en un partit molt complet on va superar el Calafell per 26 punts de diferència.

Els caleros van recuperar la regularitat perduda durant els darrers partits i això es va veure reflectit tan en el joc de l’equip con en el marcador. Tot i això, el Calafell va mantenir la igualtat fins al tram final del segon quart, on la defensa dels caleros els va donar una avantatge de vuit punts al descans.

El tercer quart va desnivellar definitivament el partit perquè el Calafell només va poder anotar set punts. Els caleros també es van apuntar el darrer quart per deixar el marcador definitiu en un 81-55. Defensivament tot l’equip va oferir un molt bon nivell i en atac van destacar Pol Aguado amb 32 punts, incloent-hi cinc triples, i Aitor Gavilán amb 25.

Aitor Gavilán, capità de l’equip, destaca la importància de trencar la dinàmica negativa que arrossegava l’equip.

Ara els caleros són 9ns a la classificació amb tres victòries i cinc derrotes i el proper dissabte a les 18:45 juguen a la pista de l’últim classificat, l’AD Torreforta B.