Arriba la setmana de Santa Cecília a l’EMMA

Comparteix

Divendres serà el torn de la Residència l’Onada amb una cantada especialment dirigida a la gent gran.

El programa ha donat el tret de sortida aquest dimecres a les 9:30h amb les primeres activitats a la Llar d’Infants Xerinola i a l’Escola Sant Jordi. Divendres serà el torn de la Residència l’Onada amb una cantada especialment dirigida a la gent gran. I per dissabte a les 19:00h quedarà el plat fort amb la col·laboració que farà l’EMMA en el concert de la Banda de la Cala al Poliesportiu Municipal ‘Galetet’.

Les audicions, tant les individuals dels diferents alumnes com les grupals, quedaran reservades per a la propera setmana, des del 27 de novembre fins a l’1 de desembre al Centre d’Interpretació de la Pesca i estaran dividides en dues sessions: a les 18:30h fins a les 19:30h i a les 19:45h fins a les 20:45h.

Anna Vizcarro, cap d’estudis de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, valora la importància d’aquestes audicions.

Pràcticament no hi haurà descans per a l’Escola Municipal de Música, ja que tan bon punt acabin les activitats de Santa Cecilia començaran els primers actes de les festes de Nadal.

Comparteix