Remuntada insuficient dels veterans davant de l’Amposta

Comparteix

Totalment desconnectats del partit, els caleros van marxar al descans amb un dolorós 1 a 6 en el marcador.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre diumenge per 5 gols a 6 davant dels veterans de l’Amposta en un partit que va tenir dues parts ven diferenciades i en el qual, l’empat hagués estat el resultat més just.

Els veterans de l’Ametlla de Mar van estar molt espessos a la primera part, deixant molt d’espai entre línies que van aprofitar els ampostins amb massa facilitat. Totalment desconnectats del partit, els caleros van marxar al descans amb un dolorós 1 a 6 en el marcador.

A la segona part els de l’Ametlla de Mar van sortir d’una altra manera al camp i la prova d’això és que van començar una remuntada que no va ser suficient, però que va deixar el marcador en un 5 a 6 amb ocasió final pels caleros en temps de descompte. Els gols dels caleros van ser obra de Julian Parra par partida doble, Juan Carlos Ruggiero, Luca Giordano i Mamadou.
Joan Pere Llambrich, és l’entrenador dels veterans de la Cala.

Després d’aquesta primera derrota a la lliga, els caleros han baixat fins a la 8a posició de la classificació amb 4 punts. Diumenge a les 19.30 h juguen al camp dels veterans de la Rapitenca.

Comparteix