Els triples de l’AE. Claret condemnen al Bàsquet l’Ametlla

Comparteix

Els caleros van convertir deu llançaments de tres, però els vallencs en van fer catorze, set d’ells en l’últim parcial.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre diumenge al Poliesportiu Municipal Galetet davant de l’AE. Claret de Valls per 71 a 79 en un partit que se’ls va escapar a dos minuts del final.

Els de l’Ametlla de Mar van anar per davant en el marcador durant tot el partit. Fins i tot van arribar a portar un avantatge a favor de 19 punts, però l’encert dels vallencs des de la línia de 3 punts va ser decisiva. I això que els caleros van convertir deu llançaments de tres, però els vallencs en van fer catorze, set d’ells en l’últim parcial.

La remuntada dels visitants, va provocar nervis, precipitació, pèrdues de pilota i males eleccions en els llançaments a cistella, deixant el parcial en 8 a 30 i suposant la pèrdua del partit. El màxim encistellador calero fou Pol Aguado amb 27 punts. Aitor Gavilán és un dels components de l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar han baixat fins a la 9a posició a la classificació de la 1a Territorial amb 8 punts. Diumenge a les 19.30 h visiten la pista del Carme Bàsquet de Tarragona, líder de la categoria.

Comparteix