ERC demana a l’equip de govern que mediï pel contenciós de la parcel·la comercial de l’entrada del poble

Comparteix

Els republicans es van defensar de les crítiques a la gestió de les obres del pont de la 2a fase de Tres Cales dient que quan ells van entrar el 2015 no hi havia diners per a fer el pont i hi havia certificacions signades d’obres no realitzades.

El Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va demanar que l’actual equip de govern, es decideixi a fer de mitjancer amb l’exregidor de C’s a l’anterior legislatura, perquè retiri el contenciós que va presentar sobre la venda de la parcel·la d’ús comercial de l’entrada del poble.

Segons els republicans, els dos milions d’euros que hi ha penjats del compromís de compra de l’empresa Bon Preu són molt necessaris per a l’economia municipal i no només això, sinó els trenta llocs de treball que es calcula que es crearien amb l’entrada en funcionament d’aquesta superfície comercial. Segons els regidors d’ERC Jani Brull i Vicent Llaó, l’afinitat política de l’actual càrrec de confiança del govern amb l’exregidor, hauria de facilitar l’acció, ja que es pot córrer el perill de crear mala imatge i alarma sobre altres potencials inversors exteriors.

En un altre ordre de coses, els republicans es van defensar de les crítiques a la gestió de les obres del pont de la 2a fase de Tres Cales. Segons els regidors d’ERC, quan ells van entrar el 2015 no hi havia diners per a fer el pont i hi havia certificacions signades d’obres no realitzades, qualificant tot plegat com l’herència que va deixar l’anterior alcalde, actualment imputat pel cas Efial.

ERC va qüestionar de nou l’increment d’impostos fet per l’actual govern de Junts i el PSC de cara a l’any que ve. Van dir, que esperen que aquests diners que s’ingressaran de més, no serveixin per pagar els sous d’un govern professionalitzat i que vagin a millorar serveis, destacant la necessitat d’incrementar el cos de la policia local davant la inseguretat que hi ha a la població pels darrers episodis de robatoris en comerços. Segons ERC ja tenien previst incrementar la plantilla amb dos policies amb una partida pressupostària.

Finalment, ERC va reivindicar la seva tasca i obres i projectes que finalitzaran l’actual govern, com l’ampliació del CAP, la biblioteca, les 22 actuacions subvencionades amb 2 M€ pels Next generations, la rotonda d’accés a la població o els 400.000 € de subvenció per a l’espai Cuina de Mar. I també la gestió feta amb l’adquisició de la propietat del Castell de Sant Jordi o l’espai del Bon Repòs.

Comparteix