Roben de matinada en dos comerços cèntrics i un bar de la població

Comparteix

Una operació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local va donar com a resultat la detenció d’un dels suposats autors i també s’està investigant una altra persona relacionada amb els fets.

Aquesta matinada s’han produït tres robatoris en comerços ubicats en carrers molt cèntrics de la població. Els lladres han rebentat les portes de vidre per accedir als locals.

Els fets s’han produït al voltant de les 5 del matí al cèntric carrer Pau casals. Els lladres primer han trencat la porta de vidre de la pastisseria Caballe’s, han accedit al local i s’han emportat quelcom més de 200 € de canvi de la caixa registradora i una bossa amb totes les pastes que han trobat.

Posteriorment, han rebentat també una finestra lateral de vidre d’Expert Serafí on s’han emportat la caixa registradora amb el canvi que hi havia a l’interior i una quantitat per determinar de rellotges que hi havia en una prestatgeria.

Segons algun testimoni ocular, almenys en un dels establiments només s’ha pogut veure un individu, tot i que se sospita que hi ha la possibilitat que un altre estigués amagat esperant-lo en algun lloc proper.

També han accedit al bar Merino del carrer Balmes on s’han emportat algunes monedes i ampolles de beguda i han intentat forçar la caixa registradora.

En una recent reunió entre l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i els Mossos d’esquadra es va informar d’un descens de la delinqüència d’un 8% respecte a l’any passat. Així i tot, fets com el d’aquesta matinada aixequen alarma social entre els veïns. L’alcaldessa Eva del Amo ha demanat la col·laboració ciutadana davant qualsevol sospita.

Dels fets se n’ha fet càrrec el cos dels Mossos d’Esquadra que és qui en farà la investigació.

Comparteix