Caminada d’un grup de Mossos per commemorar els 25 anys de les competències de trànsit

Comparteix

Els de la regió de l’Ebre van sortir des de l’Illot i els de la regió del Camp de Tarragona des de l’Almadrava, i tots, van coincidir a l’Ametlla

Un grup d’agents dels Mossos d’Esquadra, coincidint amb el 25è aniversari del traspàs de les competències de trànsit a la Generalitat de Catalunya, van protagonitzar el passat 28 d’octubre, una caminada pel GR-92.

L’any 1998 l’estat espanyol va traspassar les competències de trànsit a la Generalitat de Catalunya. El 4 de maig d’aquell mateix any els Mossos d’Esquadra assumien les competències a les carreteres catalanes, concretament a la regió policial de Barcelona. El 1999 les assumirien a Girona i el 2000 ho farien a les regions policials de Lleida i Tarragona, que en aquell temps, encara no s’havia dividit en dues, per no estar creada la de l’Ebre.

Per commemorar l’aniversari de l’assumpció de competències en matèria de trànsit, un grup d’agents de l’àrea de trànsit de les regions policials de l’Ebre i del Camp de Tarragona, van organitzar una caminada en família pel GR-92. Els de la regió de l’Ebre van sortir des de l’Illot i els de la regió del Camp de Tarragona des de l’Almadrava, i tots, van coincidir a l’Ametlla on van organitzar un dinar de germanor en família on van recordar vells temps, donat que molts van coincidir, quan a Tarragona, només hi havia una única regió policial. Activitats similars s’han organitzat a diferents indrets de Catalunya.

Comparteix