4 Hores de Resistència Clàssiques dissabte a Calafat

Comparteix

I diumenge torna la Abarth Corsa Calafat amb més força.

Dissabte 4 de novembre es disputarà al Circuit de Calafat l’última prova de la temporada de la Copa Catalana de 4 hores resistència per a clàssiques. La cursa l’organitza la Penya Motorista Barcelona, amb pilots llegendaris i les seves veteranes i espectaculars motos de competició.

Categories participants: Clàssic SSP Motos anys 1987-1989, Clàssic 500 Moto Fins any 1985, Clàssic SBK Motos anys 1987-1989, Classic 1000 Motos Fins any 1979, Clàssic 24H Motos anys 1980-1986. Hi haurà exposició de motos clàssiques i Relay Legends, homenatge a Benjamín Grau. La cursa oficial començarà a les 11.30 h. L’accés al públic general estarà obert des de les 6.30 h del matí i serà totalment gratuït.

Abarth Corsa Calafat

D’altra banda, el diumenge 5 de novembre torna la Abarth Corsa Calafat amb més força, més passió i més participants per a cada modalitat. Els LEGEND i la COPA 595 ens oferiran sis hores ininterrompudes de tandes en un esdeveniment únic.

Una magnífica jornada automobilística que compartiran els potentíssims Fiat Abarth 595 juntament amb els vehicles de “la vella escola”, autèntiques joies del món del motor i que poques vegades es donen cita en la pista d’un circuit. A més, enguany hi haurà participants de diverses escuderies internacionals que faran molt especial aquest esdeveniment.

Comparteix