La Cala rep al Xerta després de la presentació del futbol calero

Comparteix

El filial juga dissabte a les 16.00 h al camp del Benissanet.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a les 17.15 h de la tarda a casa davant del Xerta. Els caleros ho faran en un gran ambient, donat que moments abans tindrà lloc la presentació de tot el futbol base de la població.

Els de l’Ametlla de Mar afrontaran el partit com a segons classificats i un dels millors equips fins ara de la categoria. Davant tindran un Xerta que està 13è amb cinc punts a la zona baixa de la taula i que està setmana va empatar a casa amb l’Alcanar. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els caleros van guanyar diumenge per 1 a 3 al camp del Santa Bàrbara i continuen a 3 punts del líder l’Amposta.

Per la seva part, el filial juga dissabte a les 16.00 h al camp del Benissanet amb l’objectiu de seguir sumant i no allunyar-se dels llocs capdavanters, després de la seva victòria del passat cap de setmana davant de la Fatarella per 2 a 1. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

En una classificació de 4a Catalana molt ajustada, els de l’Ametlla de Mar són 6ns, amb 13 punts, però a només dos punts del líder i el Benissanet, que va perdre dissabte al camp del Ginestar ocupa la 13a posició amb 10 punts.

Comparteix