Aquest dissabte es presenta el futbol calero

Comparteix

Els jugadors dels equips de futbol base han de ser presents al camp a les 15.40 h ja equipats amb la roba de l’equip.

Dissabte dia 4 de novembre tindrà lloc al camp de la Cala, la presentació de tots els equips i futbolistes de l’Ametlla de Mar, en una posada de llarg, just abans del partit del 1r equip amb el Xerta.

Tretze equips de futbol i prop de 160 futbolistes saltaran al camp aquest dissabte durant la presentació del futbol calero. Un equip de patufets, dos equips de benjamins, dos equips prebenjamins, dos equips alevins, un equip infantil, un equip cadet, tots de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar participaran en la presentació. Se’ls han de sumar els equips de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar amb un equip juvenil i dos equips amateurs, el 1r equip i el filial, ales que s’afegirà l’equip de l’Agrupació de Veterans de la Cala.

Serà un dia per lluir la gran afició que hi ha al futbol a l’Ametlla de Mar, en el que segur que estarà el camp ple de gom a gom de familiars i amics dels futbolistes. Sílvia Argentó és la coordinadora del Futbol Base de l’Ametlla de Mar.

Els jugadors dels equips de futbol base han de ser presents al camp a les 15.40 h ja equipats amb la roba de l’equip.

Posteriorment a les 17.15 h s’iniciarà el partit de 3a Catalana entre el 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar i el Xerta.

Comparteix