L’equip A del Club Petanca Tres Cales es manté en els primers llocs a la 1a Divisió

Comparteix

L’equip B per la seva part, va patir un seriós correctiu diumenge, en perdre per 1 a 8 davant del Club Petanca Salou C

La victòria de l’equip A del Club Petanca Tres Cales, els permet mantenir-se en els llocs capdavanters i seguir lluitant pel títol, mentre que l’equip B perd a casa i continua patint la manca d’efectius.

L’equip A del Club Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge a les pistes del Club petanca Riba-roja d’Ebre per 3 a 6 i va sumar tres nous punts que li valen per mantenir-se a la tercera posició de la classificació i seguir en la lluita pel títol. Els caleros van començar malament, però van aconseguir redreçar la situació. Pepe Rísquez és el capità de l’equip.

Els caleros són ara tercers a la 1a divisió amb 15 punts, a només un punt de distància del segon classificat. Diumenge juguen a les pistes del parc públic de Tres Cales amb la Pla Club Petanca de Vila-seca.

L’equip B per la seva part, va patir un seriós correctiu diumenge, en perdre per 1 a 8 davant del Club Petanca Salou C, veient-se superat en tot moment i llastrat per la manca d’efectius, fet que comportarà la incorporació de dos nous efectius a partir de la pròxima setmana. Antonio Cañadó és el capità de l’equip B.

L’equip B es troba ara a la 6a posició de la Classificació de la 2a Divisió amb 6 punts. El pròxim diumenge jugarà a les pistes del Club Roda de Barà, tot i que dissabte jugaran un partit avançat a les pistes de Tres Cales contra el Creixell C.

Comparteix