Els secrets del llenguatge no verbal als Vermuts #CalaCultura

Comparteix

La Conferència de diumenge anirà sobre “Els secrets del llenguatge no verbal” i l’encarregat de desenvolupar-la serà Emili Castell, especialista en morfopsicologia i comunicació no verbal.

Aquest diumenge al migdia, el Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP), acollirà una nova edició dels Vermuts #CalaCultura, en aquesta ocasió, dedicada al llenguatge no verbal.

Després del bon gust de boca que han deixat les dues primeres edicions dels Vermuts #CalaCultura ara arriba una tercera edició, la qual, continua apostant per temàtiques interessants i ponents de prestigi i gran nivell.

La Conferència de diumenge anirà sobre “Els secrets del llenguatge no verbal” i l’encarregat de desenvolupar-la serà Emili Castell, especialista en morfopsicologia i comunicació no verbal, que ha estat professor d’aquesta matèria a la Universitat de l’Havana. Joan Callau, membre de CalaCultura destaca l’interès per la temàtica escollida.

Cal recordar que fins ara, en les dues conferències anteriors s’ha parlat del recorregut que hi ha des que l’autor presenta la seva obra fins que arriba a mans del lector, a càrrec de Lola Gulias, editora de ficció a l’editorial Planeta, i de la geologia de la Cala, la plana de Sant Jordi i el Delta de l’Ebre a càrrec de Ramon Sales, professor titular de Geologia Departament de Mineralogia, Petrologia i Geologia aplicada de la Facultat de Ciències de la Terra a la Universitat de Barcelona.

L’acte d’aquest diumenge, com és habitual tindrà lloc a les 12 del migdia.

Comparteix