Victòria dels veterans de la Cala al camp del Santa Bàrbara

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar jugaran diumenge a la tarda a casa davant dels veterans de l’Aldeana.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar 2 a 3 en el seu debut a la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre al camp del Santa Bàrbara.

Els caleros van entrar molt malament al partit i ja al primer minut encaixaven el primer gol. Així i tot, cinc minuts després van aconseguir empatar amb un gol de Juan Carlos Ruggiero. Als caleros els va costar agafar el ritme de partit i això ho va aprofitar el Santa Bàrbara per tornar-se a posar per davant. Marc Castillo va aconseguir igualar el marcador abans del descans. A la segona part, els caleros van controlar totalment el partit i de nou Marc va establir el 2 a 3 definitiu, sense que es veiés perillar la victòria. En la part negativa cal lamentar la greu lesió d’Isaac Pintado “el Niño”, al cap de poc de començar, que va deixar l’equip amb 11 jugadors justos i sense canvis.

Joan Pere Llambrich, entrenador de l’equip es mostrava satisfet de com s’havia comportat l’equip en el debut.

Els de l’Ametlla de Mar jugaran diumenge a la tarda a casa davant dels veterans de l’Aldeana.

Comparteix