Victòria per a l’infantil i lideratge del benjamí Dorades

Comparteix

El benjamí Dorades es va imposar amb molta superioritat per 10 a 0 al Jesús Catalonia. Els caleros són líders en solitari amb 9 punts i tres victòries en 3 partits disputats de lliga.

Dues victòries i un empat és el discret balanç dels equips de futbol base de l’Ametlla de Mar en els seus partits del passat cap de setmana. L’infantil i el benjamí Dorades van sortir guanyadors dels seus duels i el benjamí Llobarrets va treure un valuós empat.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va caure derrotat al camp del Batea per 5 gols a 1 després d’un mal partit. Els caleros amb un gol de Sergi Soriano van reaccionar al gol inicial del Batea, però ja van marxar al descans amb un 3 a 1 en contra. Els de l’Ametlla de Mar s’han vist superats pel Batea i ara són 5 ns amb 6 punts. Diumenge a les 11.45 h juguen al camp del Mora la Nova.

Per la seva part, el cadet de l’AME va perdre per 1 a 5 a casa davant de la Rapitenca B. Els caleros van finalitzar el 1r temps amb un 0 a 3 en el marcador. A la represa, Pol Llambrich va escurçar diferències, però no van poder evitar dos gols més davant d’uns rapitencs que segueixen a la primera posició. Els caleros són 12 ns amb 3 punts. Dissabte a les 11.30 h juguen a Camarles davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B.

L’infantil sí que va aconseguir la victòria i ho va fer de manera contundent davant de l’Amposta C, essent molt superiors al rival. Dylan Sánchez va fer tres gols, Max Pujol en va fer dos més i també van marcar Patxi Nieves i Martí Martí. Els caleros ocupen la 4a posició a la classificació amb 7 punts. Diumenge a les 17 h juguen al camp de la Rapitenca B. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil, .

Els alevins van perdre els dos. L’A va perdre 12 a 1 al camp del Jesús Catalonia. Mehdi El Bouzidi va marcar el gol de l’honor just al final d’un partit en el qual els caleros es van veure superats clarament, tot i que van fer un molt bon segon quart. Ara són cuers amb 0 punts i dissabte a les 11.30 jugaran a casa davant de la Sénia.

L’aleví B per la seva part va perdre 16 a 0 al camp del Mora la Nova. Tot i aguantar bé al rival a l’inici del partit, van acabar veient-se superats per un rival superior. Els caleros segueixen a la cua amb 0 punts. Dissabte a les 10 del matí rebran a casa al Perelló.

Si parlem del futbol escolar, el benjamí Dorades es va imposar amb molta superioritat per 10 a 0 al Jesús Catalonia. Els caleros són líders en solitari amb 9 punts i tres victòries en 3 partits disputats de lliga. Dissabte visiten el camp del Jesús i Maria Roig. El benjamí Llobarrets va traure un meritori empat a 4 gols davant d’un Tortosa Ebre millor classificat. Continuen ocupant la 6a posició del grup amb un sol punt. Dissabte Juguen al camp del Jesús i Maria Negre.

Pel que fa als prebenjamins, els Seitonillos descansava. Dissabte a les 11 h rebran a casa al Tortosas Ebre Roig. Els Llucets, va perdre 2 a 12 amb el Tortosa Ebre Blanc. Els caleros són 12 ns amb 0 punts. Dissabte visiten el camp del Jesús Catalonia Verd.

Comparteix