Gessamí Caramés candidata a Cuiner de 2023

Comparteix

Les votacions ja estan obertes i s’allargaran fins al pròxim dia 3 de novembre a les 12 hores. Per a participar, cal emplenar un formulari molt senzill que es pot trobar a la web de la Vanguardia.

La calera Gessamí Caramés és una de les candidates al concurs Cuiner 2023 que ha posat en marxa el diari la Vanguardia entre els seus lectors, i que convoca al costat de Gastronòmic Fòrum Barcelona per a triar al millor xef de l’any entre els sis professionals emergents que aspiren a emportar-se el guardó.

Entre els sis candidats al concurs Cuiner 2023 es troba Gessamí Caramés, xef del restaurant Meleta de Romer de l’Ametlla de Mar i conductora del programa Cuines a TV3. Sorpresa per haver estat escollida, Caramés diu que ja és un èxit estar entre els sis candidats.

Les votacions ja estan obertes i s’allargaran fins al pròxim dia 3 de novembre a les 12 hores. Per a participar, cal emplenar un formulari molt senzill que es pot trobar a la web de la Vanguardia i on només s’ha de posar el nom i una adreça de correu electrònic.

Entre tots els participants es triarà a sis guanyadors, cadascun dels quals aconseguirà una experiència culinària per a dues persones en un dels sis restaurants dels cuiners finalistes.

Els xefs d’aquesta edició candidats al concurs són Rafa Panatieri i Jorge Sastre (Sartoria Panatieri & Brabo, Barcelona); Charly Morote, Sergi Puig i Gemma López (Suru Bar, Barcelona); Jordi Asensio i Patrícia Nieves (Ca Culleres, Barcelona); Adrià Edo (Dit i Fet, Girona); Martín Andrés Comamala (539 Plats Forts, Puigcerdà, Cerdanya), i Gessamí Caramés (Meleta de Romer, l’Ametlla de Mar, Baix Ebre).

Comparteix