La Cala viurà dissabte la II Diada de la Colla Gegantera

Comparteix

Actualment són una trentena de membres, però manca gent per a portar els cinc gegants de la colla.

La Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar ha organitzat per dissabte dia 28 d’octubre la II Diada Gegantera. Una jornada popular i festiva de divulgació de la cultura gegantera amb activitats per a grans i petits.

La Diada s’encetarà a les 10 del matí amb els tallers i activitats infantils a la Plaça Nova, amb la presència dels gegants Sant Jordi i el drac, i dos gegantons de Móra d’Ebre. De la plaça sortirà la cercavila de gegants i capgrossos a partir de les 12.15 h en direcció a la Confraria de Pescadors, on està previst el vermut electrònic amb Dj Sergio Calero. Després d’un parèntesi, la festa es reprendrà a les 18 h a la mateixa confraria amb Dj Oscar Sánchez. Rubèn Vila, membre de la Colla Gegantera explica que l’objectiu és donar a conèixer els gegants a la població.

Actualment són una trentena de membres, tot i que tal com explica Rubèn, manca gent per a portar els cinc gegants de la colla.

La Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar té la seva darrera sortida de l’any el pròxim 12 de novembre a la festa de Sant Martí de Ginestar.

Comparteix