Recerca de dos individus que van robar al recinte d’ADIF i al Casal dels Avis en una mateixa nit

Comparteix

La Policia Local va donar trasllat de totes les actuacions al cos de Mossos d’Esquadra, el qual, ha iniciat un dispositiu de recerca i detenció d’aquests dos sospitosos.

Els Mossos d’Esquadra han iniciat un dispositiu de detenció de dos individus que segons les investigacions de la Policia Local, van entrar a robar la mateixa nit en un recinte d’ADIF i el Casal dels Avis, abandonant una motxilla.

La nit del dimecres al dijous van entrar a robar al recinte d’ADIF i van aconseguir obrir tres vehicles propietat de l’empresa, d’on van sostreure una tauleta. Se sospita que el robatori fou obra d’un grup conflictiu habitual en les darreres setmanes.

La mateixa matinada a les 6.50 h va sonar l’alarma del Casal dels Avis. La patrulla va fer la comprovació i no va veure ningú per la zona ni indicis de la presència de ningú a l’interior, tot i que es va poder comprovar que havien aconseguit entrar anteriorment. La recerca i vigilància que es va fer a posteriori no va donar resultat.

Al cap d’unes hores, una treballadora municipal va localitzar una motxilla a la zona, la qual podria haver estat amagada pels autors de l’incident, presumiblement, quan fugien davant la presència de la Policia Local en haver saltat l’alarma.

De les investigacions realitzades per la Policia Local es desprèn que la motxilla trobada pertany a dos individus del grup habitual de delinqüents estan ubicats a la població. Dins de la motxilla es van trobar objectes que s’haurien sostret dels tres vehicles del recinte d’Adif la mateixa nit.

La Policia Local va donar trasllat de totes les actuacions al cos de Mossos d’Esquadra, el qual, ha iniciat un dispositiu de recerca i detenció d’aquests dos sospitosos.

Comparteix