Gessamí Caramés candidata a Cuiner de 2023


Les votacions ja estan obertes i s’allargaran fins al pròxim dia 3 de novembre a les 12 hores. Per a participar, cal emplenar un formulari molt senzill que es pot trobar a la web de la Vanguardia.
La calera Gessamí Caramés és una de les candidates al concurs Cuiner 2023 que ha posat en marxa el diari la Vanguardia entre els seus lectors, i que convoca al costat de Gastronòmic Fòrum Barcelona per a triar al millor xef de l’any entre els sis professionals emergents que aspiren a emportar-se el guardó.
Entre els sis candidats al concurs Cuiner 2023 es troba Gessamí Caramés, xef del restaurant Meleta de Romer de l’Ametlla de Mar i conductora del programa Cuines a TV3. Sorpresa per haver estat escollida, Caramés diu que ja és un èxit estar entre els sis candidats.
Les votacions ja estan obertes i s’allargaran fins al pròxim dia 3 de novembre a les 12 hores. Per a participar, cal emplenar un formulari molt senzill que es pot trobar a la web de la Vanguardia i on només s’ha de posar el nom i una adreça de correu electrònic.
Entre tots els participants es triarà a sis guanyadors, cadascun dels quals aconseguirà una experiència culinària per a dues persones en un dels sis restaurants dels cuiners finalistes.
Els xefs d’aquesta edició candidats al concurs són Rafa Panatieri i Jorge Sastre (Sartoria Panatieri & Brabo, Barcelona); Charly Morote, Sergi Puig i Gemma López (Suru Bar, Barcelona); Jordi Asensio i Patrícia Nieves (Ca Culleres, Barcelona); Adrià Edo (Dit i Fet, Girona); Martín Andrés Comamala (539 Plats Forts, Puigcerdà, Cerdanya), i Gessamí Caramés (Meleta de Romer, l’Ametlla de Mar, Baix Ebre).
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR