Els problemes físics llastren el conjunt sènior de rítmica a la Copa Tardor

Comparteix

Els problemes físics que arrosseguen algunes gimnastes van limitar el sostre de l’actuació.

El conjunt sènior de la secció de rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va debutar diumenge passat sense massa sort a la 1a fase de la Copa Tardor que es va disputar al pavelló Nou Congost de Manresa.

Les caleres es van classificar a la 6a posició de la classificació de conjunts sènior nivell 4, després d’una actuació en la qual no van poder executar la coreografia al 100% de les seves possibilitats.

Els problemes físics que arrosseguen algunes gimnastes van limitar el sostre de l’actuació. Tot i que van assolir bones puntuacions pel que fa al treball artístic, dificultat i elements específics, van penalitzar en l’execució, fet que va fer baixar la nota final. Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de rítmica.

El conjunt calero sènior integrat per Irene Gusils, Maria Ferreiro, Cloe Gonzalvo, Anna Vilabrú i Diana Tomàs tindrà ara tres setmanes per recuperar-se i continuar treballant la coreografia. La 2a fase de la Copa Tardor tindrà lloc a Santa Coloma de Farners el 19 de novembre i la final el 3 de desembre a Blanes.

Comparteix