El Dr. Ramon Sales als Vermuts #CalaCultura

Comparteix

La conferència del Dr. Ramon Sales es titula Geologia de la Cala, la plana de Sant Jordi i el Delta de l’Ebre.

Calacultura organitza aquest diumenge dia 29 d’octubre un dels seus Vermuts. Serà a les 12 del migdia al Centre d’Interpretació de la Pesca i anirà a càrrec del Dr. Ramon Sales.

CalaCultura va estrenar la temporada la passada setmana amb un acte protagonitzat per Lola Gulias, editora de ficció a l’editorial Planeta. Aquesta setmana CalaCultura ha escollit la geologia de la zona i la persona del Dr. Ramon Sales, un entusiasta de la temàtica i vinculat durant molts anys a l’Ametlla de Mar.

Ramon Sales és professor Titular de Geologia Departament de Mineralogia, Petrologia i Geologia aplicada de la Facultat de Ciències de la Terra a la Universitat de Barcelona. Ramon Gonzàlez és membre de Calacultura.

La conferència del Dr. Ramon Sales es titula Geologia de la Cala, la plana de Sant Jordi i el Delta de l’Ebre.

Comparteix