Els veterans debuten en lliga al camp del Santa Bàrbara

Comparteix

Amb una plantilla de vint jugadors, finalment s’ha pogut tancar la incorporació d’un porter.

L’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar, enceta aquest cap de setmana la seva participació en la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre.

El camp dels veterans del Santa Bàrbara serà l’escenari del debut dels veterans de la Cala aquesta temporada al Campionat de Lliga. Els caleros arriben amb el precedent d’haver estat eliminats de la Copa al començament de les eliminatòries.

Amb una plantilla de vint jugadors, finalment s’ha pogut tancar la incorporació d’un porter, un dels maldecaps més importants de l’entrenador, que tal com ens diu, es mostra il·lusionat amb la temporada, .

El partit es disputarà dissabte a les 19.30 h.

Comparteix