Derrota del Bàsquet l’Ametlla davant de la Salle Reus Ploms

Comparteix

Els caleros van protagonitzar un últim quart molt fluix en el qual, van arribar a perdre de 18, tot i que van aconseguir abaixar la diferència fins als 13 punts finals.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 52 a 65 davant de la Salle Reus Ploms en la 4a jornada de la 1a Territorial, sumant la segona derrota de la temporada en quatre partits.

Els caleros van començar molt bé i es van apuntar el primer parcial per 17 a 9, tot i que en el segon quart, els visitants van escurçar molt les diferències per situar-se 29 a 28, només un punt per baix al descans.

A la segona part els de Reus van seguir en la dinàmica del segon parcial i van capgirar el marcador. Els caleros van protagonitzar un últim quart molt fluix en el qual, van arribar a perdre de 18, tot i que van aconseguir abaixar la diferència fins als 13 punts finals.

Els caleros van tenir un acceptable 66% d’encert en el llançament de tirs lliures, tot i que la Salle va fer poques faltes personals. També van convertir sis llançaments des de la línia de tres punts, per vuit que en van convertir els visitants.

El màxim encistellador de l’equip fou Uriel Sánchez amb 15 punts. Aitor Gavilán és un dels integrants de l’equip.

Ara els caleros han baixat fins a la 6a posició amb 6 punts. Diumenge a les 18.45 h juguen a la pista del Constantí Green.

Comparteix