Àngel Martí dona continuïtat a la novel·la negra amb Alma de Lobo

Comparteix

Aquest mateix dissabte dia 28 d’octubre a partir de les 19 h al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP), el Club de Lectura de l’Ateneu Calero dedica una sessió al llibre.

L’escriptor calero Àngel Martí ha publicat un nou llibre, la continuació de la primera entrega de novel·la negra, Bajo el signo del Lobo, que reprèn les vivències del sergent Brennan, més conegut com a Lobo, descendent de la tribu dels Blackfeet , que investigarà l’assassinat d’una prostituta a Tortosa.

La primera entrega va començar amb un assassinat a Scala Dei al Priorat i en aquesta ocasió, la segona novel·la sota el títol Alma de Lobo, el asesino de Tortosa, s’inicia amb l’assassinat d’una prostituta a la capital del Baix Ebre. El llibre segueix les tècniques d’investigació de la policia autonòmica i l’instint no sempre ortodox del protagonista davant d’uns crims, que fusionen la realitat amb la ficció. L’autor ha explicat que aquesta segona entrega és producte de l’èxit de la primera. Àngel Martí.

El llibre es presentarà oficialment el 18 de novembre a Alcalà de Xivert i el dia 26 del mateix mes ho farà a l’Ametlla de Mar. Així i tot, Alma de Lobo ja es pot adquirir a les llibreries del poble o demanant-lo a qualsevol llibreria, a més de la plataforma Amazon.

Aquest mateix dissabte dia 28 d’octubre a partir de les 19 h al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP), el Club de Lectura de l’Ateneu Calero dedica una sessió al llibre. El club de lectura està format per una vintena de persones que es reuneixen un cop al mes per debatre sobre algun llibre.

Comparteix