Nous canvis en la recollida d’escombraries de la zona del carrer Nou

Comparteix

L’Ajuntament també ha decidit eliminar l’illa de contenidors del lligallo del Rabosenc per la dolenta utilització d’aquest punt i l’acumulació de tota classe de deixalles i voluminosos de manera indiscriminada.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar farà canvis en el servei de recollida d’escombraries de la zona del carrer Nou a partir del dia 23 d’octubre, després de comprovar en els darrers mesos com el sistema implantat a partir de la millora i conversió de la zona exclusivament per a vianants, s’ha anat deteriorant.

El sistema implementat fa un parell d’anys va començar donant bons resultats i una bona utilització per part dels veïns de la zona, tot i que en els darrers mesos, aquesta utilització s’ha anat deteriorant i els operaris troben cada dia tota mena de deixalles sense seleccionar i en dies que no hi ha contenidors de les deixalles dipositades.

És per aquest motiu que l’Ajuntament a través de la regidoria de Serveis i manteniment, ha decidit tornar a canviar el sistema per un de més pràctic i fàcil de gestionar. Jordi Martí és el regidor de Serveis i Manteniment.

Al carrer Nou, Maestro Caballero, Concepció Arenal i Candela es tornaran a posar els contenidors de superfície però no de forma fixa. Estaran posats els de resta i orgànica de forma diària a partir de les 19.30 h fins a les 5:00 h, i cada dia una fracció diferent.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha decidit eliminar l’illa de contenidors del lligallo del Rabosenc. El motiu no és altre que la mala utilització d’aquest punt i l’acumulació de tota classe de deixalles i voluminosos de manera indiscriminada.

L’Ajuntament recorda que la recollida de residus voluminosos es fa el dimarts i dijous de la segona i quarta setmana de cada mes. Per a poder recollir aquests voluminosos heu de trucar al telèfon 977456000 o passar per l’oficina Serveis i Manteniment, a la planta baixa de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Comparteix