El Casal d’Avis recupera les sessions de ball els diumenges

Comparteix

Els jubilats paguen 3 € d’entrada i a la vegada tenen accés al sorteig d’una cistella.

El Casal dels Avis va recuperar la setmana passada les sessions de ball dels diumenges a la tarda, una activitat aturada des de fa anys que ara torna per revitalitzar un espai utilitzat pels jubilats de l’Ametlla de Mar.

Els jubilats de l’Ametlla de Mar tenen una nova activitat de lleure. El passat diumenge es va posar en marxa una sessió de ball al Casal d’Avis. Els jubilats van tenir música en directe amb l’actuació d’un duet musical des de les 17.30 h fins a les 19.30 h. L’objectiu és fer que els jubilats tornin a gaudir d’una activitat que es va fer durant anys i revitalitzar un sector i un local molt afectat per la pandèmia. Teresa Estrada és la presidenta de l’Associació de Jubilats l’Estany, que té com a seu el casal dels avis.

Per la seva part, el regidor de Benestar Social, Madeo Comes insisteix que l’actual equip de govern farà el possible per tal que els jubilats tinguin aquest temps de lleure al casal, i posar en marxa noves iniciatives .

Els jubilats paguen 3 € d’entrada i a la vegada tenen accés al sorteig d’una cistella.

A més de les sessions de ball, des de l’Associació de Jubilats l’Estany també ha posat en marxa altres activitats com el ganxet o el patchwork.

Comparteix