Doble enfrontament del 1r equip i el filial amb el Jesús i Maria

Comparteix

Aquesta setmana podria debutar Ivan martínez, la nova incorporació dels de l’Ametlla de Mar, que arriba per suplir les baixes de Xavi Faiges i Gabri Vidal.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà aquest dissabte a les 17 h al camp del Jesús i Maria B, després d’haver descansat el passat cap de setmana. Aquest serà el primer dels tres partits en vuit dies que hauran de jugar els caleros.

Els de l’Ametlla de Mar enceten setmana important, ja que al partit d’aquest dissabte a la tarda, s’afegiran dos partits més en els pròxims dies. Per una banda, la recuperació del partit ajornat dissabte passat, que es jugarà dimecres dia 11 d’octubre a les 20 h a casa davant del Tortosa Ebre B. Per l’altra, el dissabte dia 14 es jugarà el partit corresponent a la 5a jornada amb el Camarles B a casa. Per tant, els caleros afronten tres partits en vuit dies i 9 punts en joc.

El d’aquest dissabte serà sense dubte un partit important, donada la dificultat habitual dels partits a Jesús i Maria, tant per la intensitat del rival com per les dimensions del camp, que obligaran als caleros a adaptar el sistema. Els dos equips estan empatats a tres punts a la classificació. Els caleros afronten el partit amb les baixes ja conegudes de Froi, l’Enric i Robert i s’ha d’afegir el capità Xavi Callau afectat per un fort cop a les costelles.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Aquesta setmana podria debutar la nova incorporació dels de l’Ametlla de Mar, que arriba per suplir les baixes de Xavi Faiges i Gabri Vidal. Es tracta d’Ivan Martínez, exjugador del Cambrils UCF,, Ascó, Tortosa i Vila-seca, a més del futbol base del Reus i el València.

Per la seva part el filial de la Cala, com a flamant líder en solitari després de tres victòries en tres partits disputats, jugarà al mateix camp que el primer equip però contra el Jesús i Maria C i el diumenge a les 18 h.

Els caleros amb la moral pels núvols, no només pels resultats, sinó també pel joc desplegat en els darrers partits, esperen mantenir la dinàmica positiva en un camp com ja hem dit, molt complicat. Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filia.

El Jesús i Maria C és l’11è amb 4 punts.

Comparteix