Música i festa aquest dissabte a la SuquetFest de la Cala

Comparteix

Tal va ser l’èxit de la primera edició, que tant la xaranga Suquet Calero com l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar han decidit donar-li continuïtat.

L’aparcament de l’antiga nevera de gel, actualment zona d’embarcament al Tunatour i pels més vells, de la Cova Llarga, serà l’escenari aquest dissabte a partir de les 12 del migdia, de la 2a edició de la SuquetFest, festa organitzada per la Xaranga Suquet Calero i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

La festa va néixer l’any passat amb l’objectiu de convertir-se en una Oktoberfest a la calera, és a dir, traslladar la festa de la cervesa de tradició alemanya i adaptar-la a la celebració popular local. Tal va ser l’èxit d’aquella primera edició, que tant la xaranga Suquet Calero com l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar han decidit donar-li continuïtat. De fet, tal com explica Sergi Consarnau, un dels components de la xaranga, seria molt bonic que la festa, quedés institucionalitzada, ja que és un agraïment per l’acollida que sempre dona el poble a la xaranga.

La SuquetFest s’iniciarà a les 12 del migdia amb un vermut amenitzat per Dj Letman. A les 14 h se servirà una fideuada a preus populars i a partir de les 17 h començaran els jocs Suquetfest.

Tampoc hi faltarà l’actuació de la xaranga Suquet Calero que amenitzarà la festa de 18 a 19 h, just abans de l’actuació estel·lar del grup Dalton Bang, amb un repertori de versions que ve precedit per molt bones crítiques. A partir de les 22 h i fins a la fi de la festa, Dj Sergio Calero serà l’encarregat de posar la nota musical.

Durant tota la festa se servirà menjar i es comptarà amb la presència de les influencers Fartes de Xuxo.

Comparteix