El Circuit de Calafat acull el Campionat Mediterrani de Velocitat

Comparteix

La cursa sota la tutelada per la Federació Catalana de Motociclisme portarà al traçat de Calafat a més de 70 pilots en diferents categories, la majoria, joves talents .

El Circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar acollirà aquest cap de setmana les proves del Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV). Durant la jornada del dissabte 7 d’octubre, totes les categories faran la primera presa de contacte amb els entrenaments lliures i el diumenge dia 8 es duran a terme les diferents mànegues de qualificació i les curses.

La cursa organitzada per la Penya Motorista 100x hora sota la tutela de la Federació Catalana de Motociclisme portarà al traçat de Calafat a més de 70 pilots en diferents categories, la majoria, joves talents que en poc temps podrien estar disputant el Campionat del Món.

Els aficionats al motor tenen una bona oportunitat d’assistir a una de les competicions més importants de l’estat en l’àmbit del motociclisme, tal com recorda Pau Mangrané, director del Circuit de Calafat.

Les curses seran puntuables pel Campionat de Catalunya i es disputarà en les categories Copa Yamaha 125, SuperBikes1000, Supersport 600, Copa Yamaha R3 i Supersport 300.

A més també es disputarà el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques i la Copa Catalana de Promovelocitat.

Comparteix