Junts responsabilitza ERC i Entesa de la pujada d’impostos

Comparteix

Segons Junts, ho van deixar aprovat i signat dos mesos abans de les eleccions i a ells els ha tocat assumir aquesta responsabilitat, tot i saber que és una mesura impopular.

El Grup Municipal de Junts per l’Ametlla va responsabilitzar l’anterior govern format per ERC i Entesa per la Cala de la pujada d’impostos aprovada la setmana passada. En la seva intervenció al programa Portaveus de la Cala RTV, els representants de Junts van dir que l’anterior govern ho va deixar aprovat i signat.

Ma José Castellano i Madeo Comes, regidors del Grup Municipal de Junts van responsabilitzar l’equip de govern d’abans de les eleccions format per ERC i Entesa per la Cala, de la pujada d’impostos aprovada en la darrera sessió plenària. Segons els representants de junts, l’anterior equip de govern que ara critica l’augment, va comprometre’s a augmentar l’IBI, la recollida i tractament de residus i les quotes de les activitats esportives a canvi de formalitzar un Pla d’Ajust Econòmic que els va permetre tenir accés a un crèdit per pagar despesa corrent.

Segons Junts, actualment formant govern amb el PSC, ho van deixar aprovat i signat dos mesos abans de les eleccions i a ells els ha tocat assumir aquesta responsabilitat, tot i saber que és una mesura impopular. Madeo Comes és regidor de Junts.

Per a Junts, la política econòmica de l’anterior equip de govern, que no només els ha obligat a apujar impostos, sinó que també ha fet que el Ministeri d’Hisenda els hagi fet un requeriment per no complir amb les obligacions dels plans d’ajust, posant com a exemple que van deixar de pagar factures de la residència de la gent gran per valor d’1.800.000 € i dos anys sense pagar a l’òrgan gestor de la retirada d’escombraries, que finalment van poder pagar amb el crèdit del Pla d’Ajust.

Segons Junts, els partits actualment a l’oposició han agafat la tàctica de dir falsedats i d’embrutar la política local amb afirmacions com les que apunten que l’actual equip de govern s’ha apujat els sous, quan resulta que es van reduir els sous en 200 € mensuals, respecte al que cobraven els anteriors regidors del govern, actualment a l’oposició.

Finalment, des de Junts van tornar a qualificar de lamentable l’estat en el qual es van trobar les instal·lacions esportives del CEM la Cala, amb molts dels sistemes i serveis fora de funcionament des de feia anys, sense que es donés resposta i sense un manteniment preventiu que evités el deteriorament del centre.

Comparteix